Home → Evenimente

Organizarea cursului de manager proiect

Astazi, 17.10.2011 a avut loc în sala de activitati a biroului de proiecte de la etajul 1 a Casei de Cultura , evenimentul de înmânare a certificatelor de specializare acreditate CNFPA pentru cursul de manager proiect.

Cursul s-a desfasurat în perioada 21-28.09.2011 în sala de activitati a biroului de proiecte. Participantii, în numar total de 14 (dintre care 7 de conducere si 7 de executie) s-au constituit din angajati ai Primariei orasului Balan si institutiilor subordonate (Gradinita Floarea de Colt, Scoala Generala Geo Bogza, Scoala Generala nr. 1, Cabinetul medical Scolar, Centrul de primire în regim de urgenta pentru victimele violentei în familie).

Examenul final a avut loc în data de 28.09.2011.

La finalul cursului s-au înmânat participantilor un numar de 14 certificare CNFPA, precum si un numar de 14 diplome de participare continând insemnele de vizibilitate obligatoriii solicitate de catre AM PDCA, conform manualului de instructiuni.

Cursul de formare a fost sustinut de catre S.C. BEST SMART CONSULTING S.R.L. cu sediul în Bucuresti, prin trainerul autorizat, dl Ionel Chera, conform contractului nr. 5011/08.09.2011.

Comentarii

Nume

Mesaj

Introduceti codul de verificare de mai jos: